2015-12-10

Žaislų parduotuvės. 7 rekomendacijos.

     

     Artėjant didžiajam dovanų metui, pasidalinsiu pavadinimais ir nuorodomis tų žaislų parduotuvių, kur galima rasti įdomesnių ir išskirtinių žaislų vaikams. Galbūt padės nepasiklysti tarp daugybės pasiūlymų, ką dovanoti mažiesiems, kai norisi ko nors ypatingo. Tačiau raginu nepamiršti, kad net ir maži dalykai pradžiugins vaikus, jeigu jie atitiks jų būdą ir interesus. Todėl svarbiausia - skirti laiko pagalvoti, kas patiktų jūsų arba kitam vaikui, kurį norite nudžiuginti.
    Mano mėgiamų žaislų parduotuvių sąrašas:
  • Gudragalvis. Jų internetinėje parduotuvėje galiu praleisti marias laiko. Tai ir būdas pasisemti idėjų, ką veikti su vaiku, pamačius vieną ar kitą priemonę. Čia rasite įvairių lavinamųjų žaislų ar priemonių, taip pat įvairių prekių rankdarbiams.
  • Medinis arkliukas. Lietuviški, rankų darbo, mediniai žaislai - tai jau apibūdina šios parduotuvės išskirtinumą. Įvairios kaladėlės, dėlionės, vardiniai žaislai, supami arkliukai ir kiti mieli medinukai, kurie neabejotinai lavina vaikų kūrybiškumą ir vaizduotę.
  • Edukaciniai žaislai ateities herojams. Jie man patinka ne tik dėl savo prekių (daugybės konstruktorių, stalo žaidimų ir t.t.), bet ir todėl, kad savo FB puslapyje dalijasi patarimais ir įžvalgomis apie vaikus ir jų žaidimus. 
  • Cocone. Labai gražių žaislų ir daiktų parduotuvė. Tiesa, jie tikrai ne pigūs. Čia pernai radome kalėdinę dovaną Kasparui - šešėlių žibintą. Man dar ši parduotuvė patinka, nes turi nemažą kompanijos DJECO žaislų pasirinkimą. Jų dizainas man labai žavus.
  • Children City. Dar viena gražaus dizaino žaislų parduotuvė, kurioje žaislai ne tik gražūs, bet ir  pagaminti iš kokybiškų medžiagų. Mano favoritas - medinė dėlionė su Europos žemėlapiu.
  • Assorti. Čia yra įvairių piešimo, lipdymo priemonių, taip pat LEGO ir DJECO žaislų ir dar daugybė kitų - tarp jų ir žaislai kūdikiams.
  • IKEA. Nors čia Kasparo žaidimams skirtų daiktų randu ne tik vaikų skyriuje, negaliu nepaminėti jų žaislų prie savo mėgiamiausių vien dėl medinių traukinukų, kurie čia, kaip ir daugelis kitų žaislų - prieinamos kainos. Taip pat man patinka ir jų nauja žaislų kolekcija LATTJO, kurią IKEA sukūrė atlikę tėvų apklausą ir ištyrę jų įpročius ir poreikius.

3 komentarai:

  1. Privalu pridėti Paukščių Pieną, http://www.pauksciupienas.lt/, kurį sukūrė 6 vaikučių nepaprasta ypatinga mama Nora Išganaitienė. Maža, jauki parduotuvėlė, bet žaisliukai - visų mamų, vaikų saldžiausia svajonė. Kai važiuoju į gimimo dienas, kai renku ypatingas dovanas savo vaikams, visų pirma ieškau ten ir pagal biudžetą išsirenku kažką. Sekantis jau tada seka Coconas ir t.t. Jiems visada pasiskambinu pasitarti dėl dovanėlių. Susitariam, kad atvažiuosiu, perspėju.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū, Laura! Pridėjau jūsų rekomendaciją į savo FB puslapį :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. ką manot apie elektronius dviračius, paspirtukus, elektromobilius ir t.t. vaikams? geras reikalas ar ne? maniškis labai nori traktoriuko, nužiūrėjau atiu.lt, taupymo rėžime dabar, ant vasaros galvojam paimt.

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...