2014-12-03

Kalėdinė eglutė iš kartono. Cardboard Christmas tree.

       Vis kaupiu ir kaupiu įvairias nuorodas savo Pinterest lobynuose ir stengiuosi karts nuo karto išmėginti tai, ką pasižymiu. Ir vis primenu sau, kad neverta saugoti to, ko tikrai niekada neišbandysiu. Tačiau kartais idėjos ir planai kažką pagaminti vis tiek lieka tik kažkur internetuose. Štai vakar ryte pamačiau šią idėją ir dar tą pačią dieną kartu su Kasparu (2m3mėn) išbandėme. Retai taip būna. Bet pagalvojau, kad jei ne dabar, tai tikrai šiemet laiko nerasiu, nes jau pradedame krautis lagaminus kelionei į Lietuvą. O ten gi bus tikra eglutė ir daug žmonių, su kuriais norėsis susitikti!



      Eiga paprasta: iš dėžinio kartono iškirpkite du vienodus trikampius. Vieną jų įkirpkite nuo viršūnės, kitą - priešingai - nuo apačios. Tuomet suverkite abi dalis. Aš dar pridėjau viršūnę iš apskritimo. Belieka priklijuoti papuošimus.


      
         Procesas tikrai greitas. Kasparas jau turi ir kirpimo, ir klijavimo patirties. Tačiau prisipažinsiu, kad išlaikyti jo susidomėjimą viso gaminimo metu man nepavyko. Pabaigoje, beklijuojant skrituliukus ėmė nuobodžiauti, todėl pabaigti viską teko man pačiai. Jeigu ir jūs mėginsite tai daryti su panašaus amžiaus vaikais, siūlyčiau papuošimo detales pasiruošti iš anksto, tada viskas eisis sparčiau ir, manau, sėkmingiau. O šiaip - bandykit. Puiki proga pradėt kalbą apie Kalėdas, smagiai praleisti laiką kartu ir šiek tiek pasimokyti.
         


--------------------------------------

SUMMARY IN ENGLISH


      I am saving some links to my Pinterest and I try not to pin the ideas that I will never try myself. Yesterday I saw this DIY Christmas tree in the morning and on the same day me and Kasparas (2 years 3 months) created it. It was not the first time Kasparas was working with scissors and glue. You should try it, because it's realy nice and so easy to do! Although I have to admit that he was a little bit bored in the end. I can advise to prepare all decoration pieces in advance if you will make it with the toddler of the same age as mine. It's an easy craft if you want to start talking about Christmas, spend some quality time together and learn new skills.

1 komentaras:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...