2015-02-23

Pasidaryk pats: žaislas su balionu

         Virtuvės įrankiai ir balionai - tai paprasti, bet puikūs daugelio vaikų žaislai. O ar bandėte juos kada sujungti į vieną vietą?


         Šiam žaislui pagaminti be baliono ir mentelės kepimui (geriausia štai tokia kaip nuoteaukoje - su grotelėmis) reikės virvutės arba gumytės (išmėginau abu variantus, pasibandykite, kas jūsų vaikams labiau patinka). Prieiškite balioną per vidurį mentelės ir viskas! Balioną galima keisti ir kokiu nors kamuoliuku, bet jį sunkiau pririšti. Nebent turite kokį nors pripučiamą, kurį būtų galima pritvirtinti už kištuko. Taip pat galima, ko nors įberti į baliono vidų, kad jis būtų sunkesnis ir kitaip atšoktų mušinėjamas, tačiau man su Kasparu (2m. 5mėn) puikiai pasiteisino ir pats paprasčiausias variantas. Jam šis užsiėmimas labai patinka. Po kurio laiko balionas kiek išsileidžia, bet juk taip nesudėtinga pakeisti jį nauju!


           Čia nuotrauka iš Kasparo žaidimų lauke, bet šis užsiėmimas puikiai tinka ir namuose. Nufotografuoti jį taip bežaidžiantį gerai ir nepavyko, nes viskas nuolat juda. O tai, kaip galite įsivaizduoti, yra didžioji dalis smagumo vaikams. Beje, panašiu principu esu pagaminusi ir dar vieną žaidimą, kuris labiau tinkamas žaisti kieme. Aprašysiu artimiausiu metu!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...