2014-05-23

Pradžia



     Vieną dieną su sūnumi bemėtydama kamuolį, sugalvojau, kad galėčiau pasidalinti tuo, ką veikiame. Galbūt tai padėtų kitiems tėvams auginti laimingus vaikus? Maniškis visada būna laimingas, kai kas nors su juo žaidžia. Suprantu, kad ne visi kartais turime laiko ar jėgų nuolatiniam atrakcionų parkui namuose. Todėl tikiuosi jums pasiūlyti idėjų. Kad būtų paprasčiau. Vaikai tikrai moka žaisti, suaugusiems kartais tam reikia ir pastangų. Man žaisti patinka, tačiau dar tikrai yra ko pasimokyti iš vaikų. Jie nuostabūs!
     Aš esu tiesiog mama, neturiu jokio pedagoginio išsilavinimo, tačiau kaip ir kitiems tėvams man tenka pačiai mokyti sūnų pagal savo pasaulio suvokimą ir nuojautą. Truputį skaitau knygų, straipsnių apie vaikus ir jų auklėjimą. Turbūt bendra pagrindinė idėja - tiesiog būkite su vaikais ir leiskite jiems žaisti! Tai daryti aš ir stengiuosi. Daug idėjų, kaip kasdien mokytis ir žaisti, randu internete arba aplink save. Juk vaikams viskas įdomu.
     Ketinu čia skelbi nuotraukas ir aprašymus to, ką mes veikiame. Leidžiu visas idėjas kopijuoti! Aš už tai, kad auginti vaikus būtų smagu.

2 komentarai:

  1. Labai informatyvus blogas. Didziausias privalumas - visi zaidimai yra praktiskai isbandyti ir detaliai aprasoma vaiko reakcija. Nepritrukite ikvepimo, rasykite, dalinkites ispudziais!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Smagu skaityti tokius komentarus, jie tikrai padrąsina rašyti toliau. Ačiū.

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...