2014-06-06

Savaitės skaitiniai

     Pagalvojau, jog pamėginsiu pasidalinti per savaitę surinktomis nuorodomis į straipsnius, kuriuos pati skaitau ir siūlau pasižiūrėti jums. Tematika - vaikai, santykiai, tėvystė ir pan. Manau, tai pravers tiems tėvams, kuriems lieka mažai laiko prie kompiuterio. Vėliau surasti visas nuorodas bus galima, puslapio dešinėje pasirinkus temą "skaitiniai". Kad būtų paprasčiau, pabandysiu laikytis grafiko ir skelbti nuorodas kaskart tą pačią savaitės dieną - penktadienį. Ar įdomu? Ar verta? Laukiu komentarų apie šią idėją čia arba blogo Facebook puslapyje.

ŠIOS SAVAITĖS SKAITINIAI:


3 komentarai:

  1. Tikrai verta ir labai dėkui už pasidalinimą :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ar esi radusi ka apie demesio sutrikima??? Mes del sio reikalo pradesime mokykla veliau. Tad norisi per siuos metus sustiprinti jo pasitikejima . Pati gilinuosi vis labiau i si reikala:) Gal esi ka uzmacius ar skaicius/susidurusi?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ar teko skaityti sia knyga http://www.knyguklubas.lt/indigo+vaikai+9779986867402.html ? Man ji daug kuo nepatiko, bet siuo klausimu yra nemazai ka prisitaikyti. Atkreipsiu demesi ir ateityje i sia tema, naujuose "skaitiniuose" yra viena nuoroda.

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...