2014-06-23

Kartoniniai puodeliai

     Kaip jau minėjau, kelionėje automobiliu pravertė kartoniniai puodeliai, kurie buvo likę nuo iškylos parke. Automobilyje nuotraukos ne kokios, bet štai šį užsiėmimą vėliau vėl išbandėme namie. Be puodelių dar prireiks gumyčių (spalvotos, manau, įdomiau). Iš esmės šiam žaidimui reikia nebūtinai puodelių, gali tikti vandens buteliukas, kokia nors dėžutė, skardinė ar kitas daiktas, esantis po ranka (gal pvz jūsų piniginė arba akinių dėklas?)

Tokių gumyčių galite ieškoti prie raštinės reikmenų.
      IDĖJA IR KAIP MUMS SEKĖSI. Mano idėja buvo parodyti Kasparui, kaip ant puodelių užmauti gumytes ir leisti jam treniruotis. Šis procesas matomas nuotraukoje ir antrą karą žaidžiant pasirodė įdomesnis. Tuomet, kai pirmą kartą parodžiau šiuos daiktus, Kasparo idėja buvo kita - tiesiog iš manęs po vieną paimti gumytę ir ją įdėti į puodelį. Truko tikrai ilgai, o kartu buvo galima mokytis spalvų, dydžių ir skaičių. Manau, reikia vis nepamiršti ir leisti vaikams žaidimus pakreipti ta linkme, kokia nori jie, nors jūs planavote galbūt visai kitaip.
     Nepaisant to, kad šis užsiėmimas automobilyje buvo ilgas ir smagus, Kasparas neprarado susidomėjimo puodeliais. Kadangi turėjome du, jis dėliojo vieną ant kito, taip pat dar imitavome pokalbį telefonu, pasidalindami puodeliais tarpusavyje. Vyresni vaikai, manau, gali pasidaryti iš puodelių ir rimtesnį telefoną. Galiu patvirtinti, kad veikia puikiai, nes vaikystėje tokį turėjome su broliu nusitiesę per lauką tarp savo kambarių langų. Puikus būdas ne tik žaisti, bendrauti, bet ir sužinoti daugiau apie garsą!

1 komentaras:

  1. super idėjos pas jus, mes irgi bandom panaudoti ką galime iš namų visokiems darbeliams, kartais tokie produktai atneša labai linksmą ir fainą laiką drauge

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...